Oma elämäkerta kirjaksi

Aloitin tämän vuoden alkupuolella miettiä oman elämäntarinan kirjoittamista. Olin osallistunut kirjoittajakoulutukseen ja hankin muutaman hyvän kirjan, joiden tiedot lisään tähän myöhemmin.

Olin kehitellyt tarinaani ajatuksissani ja niinpä sille alkoi olla selvä runko. Se etenee aikajärjestyksessä syntymästä tähän päivään. Jotkut kohdat vaativat ponnistusta, sillä niihin liittyi vielä negatiivisia tunnemuistoja. Onneksi niitä ei ollut monta.

Kirjani on nyt siinä vaiheessa, että täydennän sitä vielä veljeni ja siskoni tarkennuksilla. Teen kirjani Book on Demand-palvelun kautta, sillä siihen eläkeläiselläkin on varaa.

Saan kirjani valmiiksi heinäkuun alussa. Otan sitä 10 kappaletta itselleni. Lahjoitan ne läheisille ihmisille ja kirjani tekemiseen vaikuttaneille henkilöille. Lähetän yhden kirjan entisen kotipitäjäni kirjastoon, jonka suurkäyttäjä olin aikoinaan. Lähettänen yhden myös pitäjälehteen.

22.7.2009

Kirjani on nyt valmis. Tein kaiken painamista vaille itse. Projekti oli hyvin mielenkiintoinen. Odotan mielenkiinnolla, millainen kirjani loppujen lopuksi on, siis ulkoisesti.

3.8.2009

Sain kirjani ja hyvältä se näyttää. Olin tehnyt virheen, jonka korjaan seuraavassa painoksessa: takakannen teksti oli jäänyt kuitenkin pois.

Kirjoittelin kirjailijaesittelyn. Yritän nyt saada selville sen, missä luetteloissa kirjani näkyy.

20.10.2009

Kirjani tuntuu edelleenkin hyvältä. Sitä on jopa myyty, ei suurta määrää, mutta kumminkin.

Toinen kirja on hyvällä alulla ja se valmistunee vuoden vaiheeseen mennessä.